Rihanna, DEZBRĂCATĂ la o gală renumită | FOTO + 18

Distribuie

Rihanna este celebră pentru muzica ei, dar şi pentru stilul vestimentar îndrăzneţ, adesea la limita dintre bun şi prost gust. Cu toate acestea, diva a primit luni, în cadrul galei organizate de Consiliul Designerilor Vestimentari din America (Council of Fashion Designers of America) titlul de „fashion icon” pentru anul 2014.

Pentru a demonstra că meritele sunt ale ei pe deplin, Rihanna a apărut la evenimentul de gală ca fata moşului din poveste, mai mult dezbrăcată.

Cântăreaţa a purtat o rochie argintie cu paiete, total transparentă, care îi lăsa la vedere nu doar sânii 100% naturali, ci şi un posterior ferm, pe care nu s-a obosit să îl ascundă. Vestimentaţia a accesorizat-o cu un „turban” din acelaşi material şi cu o pereche de sandale în ton, notează libertatea.ro.

În ceea ce priveşte blăniţa pe care a ţinut-o mai mult în jurul taliei decât pe umeri, se pare că acesta a avut mai degrabă rolul de mări suspansul în faţa fanilor şi a fotografilor decât de a acoperi.

„Aduce atât de multă relaxare şi încredere cu tot ceea ce poartă şi în tot ceea ce face, şi îmi place foarte mult când se îmbracă «după ureche». Este nevoie de mult curaj din partea cuiva cu o notorietate ca a ei pentru a face astfel un pas înainte în faţa opiniei publice”, a spus celebrul designer Alexander Wang.


Distribuie
..