Ricky Martin s-a despărţit de IUBITUL său, după o relaţie de 5 ani

Distribuie

Unul dintre cei mai doriţi bărbaţi ai lumii, Ricky Martin a dezamăgit mii de admiratoare cu anunţul că este homosexual, dar acum acesta este din nou liber, după despărţirea de iubitul lui, Carlos Gonzalez.

Cântăreţul Ricky Martin s-a despărţit de iubitul său, Carlos Gonzalez, un reprezentant al artistului afirmând că decizia a fost luată de comun acord de cei doi şi că vor continua să rămână „uniţi de o mare prietenie”.

Decizia este uimitoare, având în vedere că cei doi erau de peste cinci ani împreună, iar anul trecut, Ricky Martin avea doar cuvinte de laudă despre Carlos, scrie libertatea.ro. Într-un interviu pentru publicaţia Vanity Fair, vedeta spunea că iubitul său a reprezentat un factor de încurajare în viaţa lui, inclusiv pentru gemenii artistului, Matteo şi Valentino, care s-au născut în august 2008, cu ajutorul unei mame surogat.

Nu-mi imaginez viaţa fără iubitul meu. Iubitul meu este foarte deştept şi are un suflet mare. Cel mai important lucru este acela că îmi iubeşte copii„, spunea el referindu-se la analistul financiar Carlos Gonzales Abella, nepotul fostului Guvernator al statului Puerto Rico şi coleg încă din şcoala generală cu Ricky.


Distribuie
..