REPETIŢII PENTRU OSCAR! Vezi cum s-au îmbrăcat nominalizatele

Distribuie

Prânzul oferit de Academia de Arte și Științe Cinematografice de la Hollywood tuturor nominalizaților la premiile Oscar a fost, și în acest an, un bun prilej pentru participanți de a-şi întâlni “adversarii”, iar pentru presă, de a analiza ţinutele vedetelor.

Felicity Jones, într-o ținută Dior asortată cu pantofi marca Jimmy Choo, nu a fost pe placul criticilor de modă, aceştia reproşându-i lipsa de inpiraţie în alegerea încălţămintei, dar şi coafura nearanjată.

Reese Witherspoon a mizat pe o ţinută bicoloră alb-negru, Giambattista Valli, care a adus un plus de prospeţime în timpul prânzului organizat pentru vedetele nominalizate la Oscar. Actriţa a recunoscut că, după ce a jucat în “Wilde”, a primit cel mai mare număr de scrisori și de mailuri din cariera sa.

Julianne Moore, în roșu, cu top și fustă Prabal Gurung și afișând un zâmbet de învingătoare, a ținut să sublinieze succesul filmului său “Still Alice” și mesajul de susținere pentru bolnavii de Alzheimer transmis de această peliculă. Sofisticată şi încântătoare!

Rosamund Pike a purtat o rochie albă, creație Vionnet și sandale Brian Atwood, model „Tamara”, şi a surprins din nou printr-un look fresh şi îndrăzneţ.

unica.ro


Distribuie
..