Regizoarea filmului ”50 de umbre ale lui Grey” are 46 de ani și e cam URÂȚICĂ. Dar uite ce SOȚ TÂNĂR ȘI FRUMOS are! FOTO în articol

Distribuie

El este considerat unul dintre cei mai sexy actori britanici care a reuşit să-şi facă un nume la Hollywood, fiind chiar supranumit noul Tom Cruise. Şi, în timp ce multe femei din întreaga lume visează să petreacă o noapte cu el, acesta merge acasă la o soţie… cam urâșică şi mult mai în vârstă decât el, nimeni alta decât regizoare filmului ”50 de umbre ale lui Grey”.

Aaron Taylor-Johnson şi-a făcut milioane de admiratoare în întreaga lume o dată cu apariţia în pelicula Kick-Ass. A ajuns rapid în topurile celor mai sexy actori din cinematografie, iar rolurile au început să curgă pe bandă rulantă. „Nowhere boy”, în care îl joacă pe John Lennon, într-un film biografic, „Albert Nobbs”, „Savages” – interpretând un tânăr şi seducător traficant de droguri, care îşi împarte iubita cu cel mai bun prieten, ori „Anna Karenina” – în care este contele Vronsky.

Însă pe cât este de frumos actorul britanic, pe atât de urâtă este soţia lui. Sam Taylor, nimeni alta decât regizoarea peliculei „50 de umbre ale lui Grey”. În vârstă de 46 de ani, Sam nu-i face deloc cinste la capitolul frumusețe, când apar împreună la braţ. Şi asta pentru că diferenţele de vârstă, de stil, dar şi de atitudine se văd de la o poştă. Însă, cu siguranță, în relația lor nu fiizicul este important.

Aaron a început relaţia cu Sam pe când aceasta avea 42 de ani, iar el 19 şi a jucat în filmul regizat de ea despre viaţa lui John Lennon, „Nowhere boy”. Cuplul şi-a anunţat logodna la premiera filmului, în octombrie 2009, iar pe 21 iunie 2012 cei doi s-au căsătorit şi şi-au luat numele Taylor-Johnson. Au doi copii împreună, care s-au născut înainte să se căsătorească, Wylda Rae, de 3 ani, şi Romy Hero, un an. Sam mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

libertatea.ro


Distribuie