Reacţia SURPRINZĂTOARE a interpretei Jasmin la arestul soţului său, Ilan SHOR

Distribuie

Interpreta din Rusia, Jasmin a postat pe pagina sa de facebook opinia despre învinuirile aduse la adresa soţului său şi nedumerirea care o însoţeşte.

Jasmin s-a arătat îndurerată de decizia autorităţilor din Moldova, întrucât Ilan Shor a dat dovadă de om bun. Este fondatorul unei fundaţii caritabile, susţinătorul cluburilor de sport şi al multor persoane talentate. Datorită ajutorului pe care l-a acordat multor familii nevoiaşe, acestea au şansa de a trăi decent.

Învinuirile care se aduc se referă la acţiunile domnului Ilan Shor din noiembrie 2014, când gestiona Banca de Economii. Este învinuit de gestionare frauduloasă a băncii, urmată de prejudicii în proporţii deosebit de mari.

în această ipoteză de idei Jasmin a declarat că îi pare rău pentru decizia pe care au luat-o autorităţile şi că acestea fac o mare greşeală, iar campania pornită împotriva lui Ilan Shor, este doar dorinţa unor persoane de ai ponegri personalitatea. 

După arestarea afaceristului, Ilan Shor, experţii fac presupuneri ce va fi cu cariera interpretei Jasmin, întrucât soţul a fost cel mai important promoter. Shor a investit pentru evoluţia în shobizul rusesc al soţiei sale, milioane de euro. Artista a avut ocazia să cânte alături de Alla Pugacyova, Filip Kirkorov, iar acest lucru este destul de costisitor, de la 50.000 până la 300.000 de euro pentru un singur duet. Pentru ea au compus piese cei mai vestiţi compozitori, preţul unei melodii începe de la 150.000 euro. Cert este faptul că soţul lui Jasmin este dispus să plătească orice sumă pentru doleanţele iubitei sale.


Distribuie
..