Reacţia lui Pepe, în faţa unor noi acuzaţii aduse de Oana Zăvoranu! Ce decizie a luat interpretul

Distribuie

Ieri, Oana Zăvoranu a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit, printre altele, despre Pepe. În termeni destul de duri, ca de obicei.

Bruneta nu a ezitat să îl atace pe fostul ei soţ, supărarea ei fiind legată de procesele pe care acesta i le-a intentat. 

„Cât despre viitorul acestui «ultrafericit» ţigan, Pascu, care mimează fericirea şi orgasmul rânjind în loc de zâmbet şi care etalează o falsă bogăţie (se pozează ca ţăranii cu pungi de firmă în faţa magazinelor de firmă în timp ce el cumpără din magazine accesibile oricui, în care îndeasă boarfele cumpărate pe nimic în pungi de firmă), care se laudă cu vile şi maşini cumpărate, când el are leasinguri şi rate la bănci, şi face vacanţe de trei zile prin Turcia, pe unde pot toţi amărăştenii, şi dacă ar putea, ar zice că e prin Maldive… Nea Nelu a considerat suficient că i-a dat «calul» ca să-i mai dea şi altceva… Deci viitorul lui nu prea sună bine”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit ziarului Ring.

Pepe nu doreşte însă să mai continue „războiul” cu fosta lui soţie ba mai mult, are de gând să renunţe la toate procesele cu ea.

libertatea.ro.


Distribuie
..