Radu Sîrbu ameninţă cu judecată autoarea filmului documentar despre viaţa lui Dan Balan

Distribuie

Filmul documentar „Între fenomen şi realitate”, în care Dan Balan dezvăluie adevăratele motive ale destrămării trupei O-Zone, a creat multe controverse şi revolte. Printre cei care au rămas indignaţi au fost şi ex-membrii trupei, Arsenie Todiraş şi Radu Sîrbu. Ultimul a postat astăzi un mesaj pe pagina sa de Facebook în care declară că va da în judecată autoarea filmul documentar.

Radu Sîrbu declară că a rămas surprins de filmul auto-biografic, în care Dan Balan face declaraţii şocante privind motivele destrămării trupei O-zone.
Sunt calomniat şi defaimat în mod direct, cu o lipsă totală de respect şi în care s-a  folosit imaginea mea fără o aprobare legală” , declară artistul.

Cântăreţul spune că apariţia lui în trupă se datorează  doar calităţilor sale vocale. Din postare, rezultă că demonstrând talentul său de a cânta, Radu a reuşit  să-l convingă pe  Dan că trupa O-zone trebuie să fie formată din 3 membri, iar afirmaţiile lui Dan Balan cu privire la  abilităţile vocale ale lui Radu  precum că ”nu erau la un nivel înalt”,   sunt  nefondate.

Mai mult, acesta susţine că de la începutul carierei sale în trupa O-Zone, toate câştigurile erau gestionate de Dan, iar atât Radu cât şi Arsenium se mulţumeau doar cu aplauzele publicului.
Ne mulţumeam cu dragostea şi aplauzele publicului, aveam zile în care nu aveam bani de pâine …m-aş fi bucurat să am bani de “roşii şi smântână” aşa cum susţine colegul meu„, spune  Radu.

Cât despre managerul trupei, care după spusele lui Dan, a început să pretindă la drepturile de autor, atunci când brandul O-Zone era deja cunoscut, Radu Sîrbu spune că acesta a fost căutat şi angajat tocmai de Dan Balan, fără să se ţină cont de părerile celorlalţi colegi.

Am rămas stupefiat să aud afirmaţiile că am fost un mare prieten cu acest pseudo-manager, că am împrumutat bani de la el, că m-am asociat cu el pentru a complota împortiva lui Dan, că am declarat tot felul de “Porcarii” jignitoare„, mărturiseşte Sîrbu.

La final, cântăreţul a transmis autoarei  documentarului, Victoriei Cuşnir, ideea că aceasta s-a axat pe oferirea de informaţie trunchiată,  publicului, fără a păstra imparţialitatea şi dreptul la replica.

  ” Am consultat deja avocatul pentru a demara toate procedurile juridice împotriva acestui film, pentru că sunt un tata iubitor care-şi învaţa copii că “minciuna şi prostia au picioare scurte”!„, scrie Radu  la sfârşitul postării.

Amintim că  declaraţiile despre viaţa din culisele trupei şi despre adevăratele motive ale destrămării „O-Zone”, au fost făcute de către Dan, în cadrul unui film documentar  despre întreaga viaţă a artistului.


Distribuie
..