Probleme în CĂSNICIE pentru cel mai frumos cuplu de VEDETE! Jessica Biel şi Justin Timberlake vor divorţa?

Distribuie

Cuplul Justin Timberlake – Jessica Biel se confruntă cu noi probleme în căsnicie, speculaţii referitoare la divorţul celor doi apărând în presă în urma acuzaţiilor de infidelitate cu care s-a confruntat cântăreţul american.

Justin şi Jessica se ceartă din cauza lungilor absenţe ale acestuia în turnee, a refuzului său de a întemeia o familie şi a presupuselor sale legături cu alte femei, potrivit realitatea.net

Chiar dacă el spune că nu a înşelat-o, ea este extrem de suspicioasă şi vrea să ştie ce anume poate folosi la proces împotriva lui dacă se va ajunge aici.

De asemenea, Jessica Biel îşi doreşte copii, deşi soţul ei ezită încă în această privinţă, iar absenţa actriţei în timpul apariţiei lui Timberlake la emisiunea „Saturday Night Live” a alimentat de asemenea speculaţiile conform cărora cuplul s-ar confrunta cu probleme serioase în căsnicie.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.


Distribuie
..