Prințul William a dezvăluit la ce nu se pricepe Kate Middleton

Distribuie

În timpul unei vizite în Scoția, moștenitorul tronului britanic a făcut o dezvăluire nu foarte surprinzătoare despre soția sa. Potrivit acestuia, Kate nu e foarte bună la jocurile video.

Pe 23 octombrie, cuplul regal a decis să viziteze Universitatea Abertay, loc în care cei doi s-au întâlnit cu studenții câștigători ai unui concurs de deisgn de jocuri video.

Kate și William au încercat jocurile câștigătoare, prințul ieșind în evidență cu abilitățile superioare soției lui la acest capitol. Mai mult decât atât, acesta nu a ezitat să scoată în evidență față de partenera sa că el se pricepe mai bine să se joace. Kate, pe de altă parte, nu a avut prea multe de spus, recunoscând că mai are câte ceva de învățat.

La un moment dat, Ducesa de Cambridge își luase avânt într-unul dintre jocuri, moment în care soțul său a încurajat-o.

Se pare că William s-a descurcat foarte bine la unul dintre jocurile realizate de Jack Reynolds, un student în vârstă de 16 ani. Acesta chiar a ținut să-l laude pe fiul Dianei: „S-a descurcat la fel de bine ca mine la prima încercare.”

Jocul numit „Strawberry Thief” („Hoțul de căpșune”) permite jucătorilor să-și folosească degetele pentru a atinge ecranul unei tablete, făcând posibil ca insectele să adune cât mai multe fructe de pădure.


libertatea.ro


Distribuie
..