Primele imagini cu Alex Velea, după ce Antonia a născut! FOTO

Distribuie

Momentul în care şi-a ţinut pentru prima dată băieţelul în braţe a fost, probabil, cel mai fericit din viaţa lui Alex Velea. După o noapte petrecută în spital alături de Antonia, proaspătul tătic a ieşit la o plimbare cu băieţii.

Antonia a născut, ieri, în a treia zi de Crăciun, la o clinică privată din Capitală, notează cancan.ro. Cu toate că aveau planuri pentru această perioadă, iar proaspătul tatic nu-şi mai vedea capul de concerte, acesta din urmă a lăsat totul baltă şi a petrecut timpul numai alături soţia sa.

Alex Velea a dormit în prima noapte ca tătic alături de iubita sa, la spital, însă a doua zi, adică astăzi, cântăreţul a părăsit unitatea sanitară pentru a rezolva mai multe treburi importante, probabil tot pentru familia lui care acum s-a mărit.

Duminică seara, cântăreţul împreună cu trei prieteni au fost filmaţi de paparazzi CANCAN.ro într-o benzinărie din Capitală. Zâmbetul larg al artistului putea fi citit foarte uşor pe chipul său care, de altfel, radia de bucurie. Iar pentru că niciun minut din aceste zile minunate pentru el să nu fie trecut cu vederea, atât el cât şi prietenii lui au început să-şi facă poze.

Euforia şi bunadispoziţie plutea în autoturismul în care se aflau cei patru, Velea ocupând relaxat locul din dreapta. După ce şi-au terminat shooting-ul, maşina a demarat în tromba din staţia peco, probabil pentru a-l lăsa pe tătic tot la spital.

Antonia a născut sâmbătă, 27 decembrie, prin cezariană, la un spital privat din Bucureşti. Se pare că artista se simte foarte bine, la numai câteva ore ea postând un mesaj pe o reţea de socializare.


Distribuie
..