Primele cuvinte ale fiicei lui Gabriel Cotabiță după preinfarctul artistului: „Tata este….”

Distribuie

Gabriel Cotabiță se află în acest moment la Spitalul de Urgență vegheat în permanență de medici, dar și de fiicele lui. Artistul a suferit în urmă cu o oră un preinfarct pe când se afla în incinta unui hotel din Capitală.

Aflată la căpătâiul tatălui ei, fiica cea mare a lui Gabriel Cotabiță încearcă să-și păstreze calmul și lacrimile. Aela și-a lăsat fiul de un an acasă cu tatăl lui și a plecat la spital imediat ce a aflat de starea părintelui ei, notează libertatea.ro. Aela a postat în urmă cu doar câteva minute un mesaj pe site-ul de socializare.

„Vă mulțumim pentru gândurile bune pe care ni le trimiteți și pentru susținerea pe care o simțim. Tata este pe mâini bune și suntem alături de el întrutotul.” Acestea au fost primele cuvinte ale Aelei aflată la căpătâiul tatălui ei.

Gabriel Cotabiță are trei fete, Aela, 34 ani și gemenele Milena și Eliza de 27 ani. În urmă cu un an și jumătate artistul și-a condus fiica cea mare la altar. Aela s-a căsătorit, iar de un an este mămic unui băiețel, Tudor Alexandru.

libertatea.ro.


Distribuie
..