Premiile Oscar 2015 | Ele au fost cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete | FOTO

Distribuie

Cea de-a 87-a gală a premiilor Oscar 2015, care a avut loc noaptea trecută la Los Angeles, a fost, ca în fiecare an, prilej pentru vedete de a se afișa cu cele mai elegante ținute. Ca de obicei, și anul acesta, multe dintre ele au dat greș cu alegerile pe care le-au făcut.

Apariția pe covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar este un moment important pentru vedetele internaționale și fiecare încearcă să iasă în evidență prin ținute cât mai sofisticate.

Din păcate, în fiecare an sunt și staruri care dau greș prin alegerile cel puțin nefericite pe care le fac, iar acest lucru este aspru taxat de criticii. Potrivit acestora, la Gala Premiilor Oscar 2015, cea mai dezastruoasă ținută a fost purtate de Lady Gaga, care a ajuns subiect de glume pe internet, fiind comparată cu o femeie care spală vase din cauza mânușilor roșii imense.

De asemenea ținuta prezentatoarei Chloe Grace Moretz a fost comparată cu ”o păturică”. Creația a fost semnată Miu-Miu, dar a fost una complet neinspirată, spun criticii.

Și sora cântăreneței Beyonce,  Solange Knowlesa fost criticată pentru alegerea ei. Christian Sirianoa fost cel care a creat costumația ei, dar se pare că a fost catalogată ca o alegere cel puțin ciudată.

Lorelei Linklater a avut de departe, una dintre cele mai neinspirate rochii, evident, după Lady Gaga.

Despre compozitoarea Diane Warren, care a ales un sacou cu paiete argintii, s-a spus că arată de ca și cum ar fi încercat să arunce pe ea în câteva minute piese vestimentare care i-au venit la îndemână.

Actrița Laura Dern, care a purtat o rochie cu inserții metalice, a fost comparată cu un cavaler în armură.

Nici Scarlett Johansson nu a scăpat de gura criticilor. Aceștia au fost de părere că deși rochia a fost bine aleasă, accesoriile și coafura au făcut din ținută un dezastru.

libertatea.ro


Distribuie
..