PREMIERĂ în Moldova! Irina Shayk, oaspetele de onoare al noii colecţii O’blanc. Iată ce a declarat pentru Prima Oră! VIDEO

Distribuie

E frumoasă, celebră si extrem de sexy! Irina Shaykhlislamova a fost oaspetele de onoare al prezentării noii colecţii O’blanc.

Iată ce declară vedeta: 

”Invitaţia Olgăi a fost o surpriză plăcută, sunt pentru prima oară la Chişinău, şi pentru mine ca model e foarte important să găsesc un designer tânăr şi talentat, atât de apreciat în ţara sa.”

E răsfăţata designerilor cu renume internaţional, reuşind să devină imaginea şi mai târziu ambasadoarea Brandu-ului Intimissimi, în plus se poate lăuda, dar n-o face, cu apariţiile incendiare în cataloagele Victoria Secret, Lacoste şi multe altele. Cu toate acestea Irina nu uită de unde a plecat şi încearcă să fie la curent cu noutăţile fashion din orice colţ al lumii. 

”Eu locuiesc la New York şi mă interesează preponderent industria modei de peste hotare, însă cunosc şi câţiva designeri ruşi, o cunosc şi pe Olga Blanc, care are un magazin nemaipomenit la New Jersey, lucru care mă bucură nespus de mult.”

Are chiar câţiva favoriţi printre designerii ruşi, pentru că, deşi nu recunoaşte, tot la ei o trag laudele şi aprecierile. 

”Îl cunosc pe Terehov, pe Zaiţev, desigur, am avut onoarea să-i cunosc la New York, în 2011.”

Chiar dacă are un program foarte încărcat pentru că e greu să te împarţi în postura de iubită  alui Christiano Ronaldo, model şi actriţă, Irina reuşeşte să le facă pe toate. 

„Mi-e foarte greu să fac planuri de vacanţă pentru că va fi lansat filmul ”Hercules” în care am avut şi eu un rol, unul foarte mic dar deosebit.

Iar ceea ce ţine de odihnă, e mai complicat, fiindcă nu avem timp.”


Distribuie
..