PREMIERĂ EMOȚIONANTĂ de la Ionel Istrati! Vezi AICI filmul de scurt metraj în care apare Andreea Marin! VIDEO

Distribuie

Piesa „Dor de mamă” în interpretarea lui Ionel Istrati are un mesaj extrem de profund, care cu siguranță va smulge lacrimi tuturor celor care vor vizualiza acest filmuleț.

Cîntecul s-a născut în urmă cu mulți ani, și ca o legendă presupune durerea unui copil orfan. La insistența mamei, Ionel readuce această melodie în voga unui mileniu grăbit și mercantil. Clipul s-a realizat din idea lui Ionel Istrati, care a dorit să transmită acest mesaj comunității despre viața tristă a unor suflete de lîngă noi. 

Scenariul a fost conturat de profesoara de istorie a lui Ionel- dna Daniela Buga-Vacarciuc, mentor spiritual al artistului. Inspirația a fost atît de vie încît se nășteau imagini cu case pline de necaz, durere și lipsuri. Eroul principal, care transmite mesajul piesei este Paul Efrim, un băiețel talentat și drăguț, identificat artistic cu vestea tristeții. Dariana Vrabie, și ea extrem de scumpă are chipul perfect selectat de Ionel. Cunoscuta actriță de film Eugenia Botnaru, a fost absolut excepțională în rolul bunicii. Nata Albot, vestită jurnalistă a intrat în rostul asistentului social. Decorația clipului o constituie desigur, celebra Andreea Marin, pentru care misiunea a fost destinderea durerii. 

Uite AICI rezultatul:

                                                                                                                                                                                                      Autor: Daniela Ghimp


Distribuie
..