Poze cu vedete goale, furate şi date pe internet! FOTO în articol

Distribuie

Isterie la Hollywood! Mai multe staruri au fost ţinta unui atac al unui hacker care le-a furat de pe telefoane, cu ajutorul aplicaţiei iCloud, poze intime şi înregistrări video şi le-a făcut publice.

O serie de fotografii nud cu Jennifer Lawrence, furate din telefonul mobil al acesteia, au apărut pe internet, iscând o adevărată isterie la Hollywood.

Şi asta, pentru că şi alte vedete se află în aceeaşi situaţie. În total, 101 femei celebre au fost victimele unui hacker care s-a folosit de aplicaţia iCloud pentru a sparge parolele telefoanelor acestora şi a sustrage poze compromiţătoare cu ele, postându-le apoi pe internet.

Printre ele se numără Rihanna, Kim Kardashian, Selena Gomez, Kate Upton, iubita lui Johnny Depp, precum şi câteva supermodele. Mai mult, purtătorul de cuvânt al lui Jennifer Lawrence, câştigătoare a unui premiu Oscar, a confirmat ieri că pozele sunt reale şi că i-au fost furate circa 60 de selfie-uri.

Totodată, acesta a precizat că furtul e o violare flagrantă a intimităţii actriţei în vârstă de 24 de ani, fapt pentru care a contactat autorităţile, iar cine va distribui imaginile cu aceasta va ajunge în instanţă. Hackerul a scris duminică pe site-ul unde a pus pozele că acceptă donaţii pentru a posta chiar şi un video cu Jennifer Lawrence în timpul unui act sexual.

De altfel, Twitter a suspendat deja conturile de pe care s-au postat fotografiile nud cu vedetele. În 2012, Christopher Chaney, un alt hacker care a spart mai multe conturi ale vedetelor, a fost condamnat la 10 ani de închisoare, după ce a făcut publice fotografii nud cu Scarlett Johansson, Christina Aguilera şi Mila Kunis.

libertatea.ro.


Distribuie
..