Povestea CUTREMURĂTOARE a lui Celine Dion despre soţul ei BOLNAV de CANCER

Distribuie

Celine Dion s-a retras din viaţa artistică anul trecut, însă doar prietenii apropiaţi au ştiut că a făcut acest gest pentru a-şi îngriji soţul bolnav de cancer.

Într-un recent interviu, Celine Dion a povestit coşmarul pe care îl trăieşte în fiecare zi văzându-şi soţul bolnav de cancer. “Nu poate să îşi mai folosească gura. Nu poate să mănânce, aşadar eu trebuie să îl hrănesc cu ajutorul unui tub. Trebuie să îl hrănesc de trei ori pe zi. Fac asta eu însămi. Întâi îl hrănesc pe soţul meu, apoi prepar mesele pentru copiii noştri”, a dezvăluit artista, care nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

Soţul ei, René Angelil, în vârstă de 73 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013, iar de atunci artista a fost mereu alături de el. “Luăm lucrurile pas cu pas, zi după zi. Am ales să trăim”, a adăugat artista în acest interviu acordat pentru ABC News.

celine-dion-cancer-sot 2

Cu atât mai cutremurătoare sunt dezvăluirile artistei cu cât şi ea, în trecut, a avut probleme cu gâtul, însă tratată la timp, a trecut peste eventualele complicaţii.

unica.ro


Distribuie
..