Pierce Brosnan, oprit de un agent de securitate dintr-un aeroport, deoarece avea un cuţit în bagaje

Distribuie

Pierce Brosnan a fost oprit de un agent de securitate dintr-un aeroport din statul american Vermont, duminică, deoarece starul irlandez avea într-unul dintre bagajale sale un cuţit pe care dorea să îl transporte la bordul unui avion, informează contactmusic.com.

Fostul protagonist al francizei „James Bond” se afla pe Aeroportul internaţional din Burlington în momentul în care un agent de securitate a observat un cuţit în bagajul de mână al actorului irlandez, în timp ce acesta trecea prin punctul de control al bagajelor.

Potrivit site-ului TMZ.com, agentul de securitate a tras la o parte bagajul actorului şi i-a spus actorului că are două posibilităţi: fie să predea cuţitul, fie să îl împacheteze şi să îl pună într-unul dintre celelalte bagaje, care fuseseră deja controlate. Pierce Brosnan a optat pentru a doua posibilitate.

Autorităţile de pe aeroportul din Burlington au precizat că starul irlandez nu a fost nici arestat, nici pus sub acuzare şi a ajuns apoi fără probleme la bordul avionului.

Pierce Brosnan, în vârstă de 62 de ani, a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeză s-a remarcat în ultimii ani în producţii aparţinând unor genuri diverse, precum filmul de acţiune „Cascada Seraphim”, musicalul „Mamma Mia” şi thrillerul politic „Marioneta/ The Ghost Writer”, regizat de Roman Polanski.

mediafax.ro


Distribuie