Petrecere cu un final INCENDIAR! Vezi în ce hal a plecat Connect-R de la propria nuntă (FOTO)

Distribuie

Stefan Mihalache, alias Connect-R a dat o petrecere pe cinste ieri, 24 iulie, la o piscina din parcul Tineretului din Capitală. Artistul a încercat să ţină cât mai în secret petrecerea. A invitat la fericitul eveniment cei mai buni prieteni şi rudele apropiate, pentru a celebra oficializarea relaţiei cu Misha, artista cunoscută pentru colaborarea cu DJ Sava la piesa “Tenerife”.

După o distracţie pe cinste, finalul a fost pe masură. Cantareţul şi soţia lui au plecat spre casă pe bancheta din spate a unei maşini, scrie wowbiz.ro.  Soferul mirelui a fost un bun prieten, iar pe locul din dreapta a urcat iubita acestuia. Pe drum, cei patru au observat prezenţa paparazzilor şi din acel moment a început un show pe cinste.

Connect-R s-a oprit la toate semafoarele şi intersecţiile din drumul său, i-a filmat pe fotografi cu telefonul propriu, din maşina, ba chiar a şi coborât din autoturism pentru a prinde nişte cadre mai bune. Când a obosit cu filmatul, el a început să se strâmbe şi să facă tot felul de grimase, care mai de care mai haioase.


Distribuie
..