Pavel Stratan este pregătit să revină și să recucerescă publicul de ACASĂ! VIDEO

Distribuie

După aproape zece ani de absenţă, Pavel Stratan este gata să recucerescă publicul moldovean. Interpretul a revenit acasă ca să pregătească un turneu prin oraşele din ţară.

Mult-aşteptatul eveniment, însă, se va produce în august, când în show-biz se va lansa şi o vedetă de numai şase ani. Vorbim despre micuţului Cezar, cel mai tânăr talent din familia Stratan.

L-am căutat pe Pavel Stratan, în primul rând, la studiou şi nu am greşit. Era la repetiţie. Este conştient că s-a reţinut prea mult la Bucureşti şi acum trebuie să muncească pentru a recuceri moldovenii. Revenirea va începe cu un concert solo la Palatul Național. Va întinde strunele pentru fanii mai vechi, dar şi pentru cei care erau adolescenţi atunci când Pavel a părăsit Chişinăul.

„Eu am să cânt piesele în aşa un fel, încât vreau să se auda fiecare litera, fiecare sunet, fiecare cuvânt. Concertul ăsta pot să-l numesc unicul concert al meu de acest gen. Cel, care o să vină la concertul ăsta o să-l ţină minte toată viaţa”, a afirmat Pavel Stratan, interpret.

Concertul de la Palat este primul din cele zece planificate. Pentru că nu a uitat de casa părintescă şi de beţiile de la ţară pe care le-a cântat cu atâta zel, Pavel Stratan este decis să concerteze şi pentru oamenii din Călăraşi, care mereu l-au inspirat.

„O să fac vreo 10 concerte prin ţară. O să fac un concert mare pentru Călăraşi, Străşeni şi partea asta: Lozova, Nisporeni. O să facem un concert mare la Vatra, acum pe data de 20″, a adăugat Pavel Stratan, interpret.

Cât priveşte zvonurile din presa română, precum că Pavel Stratan ar fi fost gonit de la București, artistul le respinge cu vehemență.

„Ei presupun ceva, se gândesc: de ce s-a dus, de ce a venit. Eu vreau stau aici, vreau stau acolo. Unde sunt cu familia acolo mă simt bine. Pot în fiecare an să mă duc şi să vin”, a menţionat Pavel Stratan, interpret.

Interpretul spune că adevăratul motiv pentru care a revenit acasă este micuţul Cezar, care întinde strunele la chitară de la doi ani.

„Cezar se va lansa pe data de 30 august, aici la Chisinau, în Moldova. Locul nu l-am stabilit”, a spus Pavel Stratan, interpret.

Pavel Stratan a devenit cunoscut publicului larg în 2002 odată cu lansarea albumului Amintiri din copilărie, care s-a vândut ca pâine caldă atât pe piaţa locală, cât şi peste Prut.

Vezi AICI INTERVIUL!


Distribuie
..