Pasiunea ascunsă a Alexandrei Stan – muzica populară

Distribuie

Alexandra Stan, artista care continuă să cucerească inimile publicului din toata lumea şi care tocmai a încheiat un nou turneu în Japonia, le-a oferit fanilor români o ipostază inedită costumată în port popular si cântând folclor .

Colind lumea în lung şi în lat, dar nu uit nicio clipă că sunt o româncă, mândră de ţara mea! Am fost invitată să cânt la ediţia specială a emisiunii “O dată-n viaţă”, unde glasul tinerilor artişti se împleteşte cu folclorul românesc. Bunica mea mi-a insuflat respectul faţă de muzica populară, am decis să cânt unul dintre cântecele preferate ale ei, Mai ţii minte, măi dragă Marie, care îi aparţine Mariei Lătăreţu. A fost o provocare pentru mine să cânt muzică populară, m-am bucurat de moment şi am fost încântată să fac echipă cu Niculina Stoican”, mărturiseşte Alexandra.

Nu numai că a cântat piesa “Mai ţii minte, măi dragă Marie”, ci a făcut şi un duet cu Niculina Stoican, pentru una dintre melodiile sale, interpreta de muzică populară susţinând că după această experienţă se va întoarce acasă “mai frumoasă şi mai plină de viaţă”.

1music.ro


Distribuie
..