Părerea Madonnei despre Kanye West, Lady Gaga şi Taylor Swift

Distribuie

Dacă tot a reapărut pe scenă, în picioare sau în cădere, Madonna rămâne regina pop şi crede că e momentul să răspundă zvonurilor care au tot apărut cât a fost ea “în concediu”.

În ceea ce îl priveşte pe Kanye West, Madonna îl consideră “o dezordine superbă”; îi lipsesc “filtrele” celorlalţi oameni şi spune mereu ce gândeşte, dar este un tip talentat în studio (cât timp reuşeşti să îi captezi atenţia). Cântăreaţa nu înţelege de ce Kanye ia premiile atât de în serios şi se revoltă pentru perdanţi. Nu vii la show-uri în căutarea dreptăţii… În rest, chiar dacă nu e mereu de acord cu ce spune şi chiar cu ce muzică face, Madonna îl iubeşte pe acest “nebun genial”.

Când vine vorba despre Lady Gaga, Madonna declară că nu are niciun fel de problemă cu ea şi nu consideră că aceasta vrea să “îi fure coroana”. A fost deranjată o singură dată, când Gaga a copiat-o flagrant, iar presa a transformat episodul într-un conflict ireal. Madonna o consideră o foarte talentată cântăreaţă şi compozitoare.

Şi, incredibil, dar adevărat, Madonna e fan Taylor Swift! Mai mult, vede chiar o asemănare între ele, în sensul că Taylor merge pe stilul propriu, în ciuda normelor. Şi cum toată lumea se leagă de ea pentru că o consideră o mironosiţă, mama pop simte nevoia să o susţină.

1music.ro


Distribuie
..