Pamela Anderson s-a tuns BĂIEŢEŞTE. Uite cât de FRESH arată acum actriţa (FOTO în articol)

Distribuie

Pamela Anderson şi-a făcut o schimbare radicală de look, renunţând la părul lung şi blond cu care şi-a obişnuit publicul. S-a tuns scurt şi acum arată mult mai tânăr şi fresh. Încă de când făcea furori în serialul fenomen „Baywatch”, Pamela Anderson şi-a obişnuit fanii cu un păr blond perfect, strălucitor, plin de volum, lung şi foarte sexy.

Tocmai de aceea, nu mică a fost mirarea celor din jur atunci când, ieri, au zărit-o pe străzile din Los Angeles, cu o tunsoare nou-nouţă. Bomba sexy s-a tuns scurt, iar imaginea ei este acum una mult mai tinerească.

Pamela a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se plimbă alături de cel despre care se spune că ar fi actualul ei iubit, dar cu care actriţa a şi fost căsătorită în trecut, Rick Salomon, printr-o parcare.

Deşi după chipul ei se poate observa că încă nu s-a obişnuit foarte bine cu schimbarea făcută, Pamela Anderson arată foarte bine cu noua tunsoare şi o ţinută chic, formată dintr-o rochie albă cu dungi negre, bluză albă, balerini, ochelari de soare şi nelipsită geanta Hermes Birkin.

Actriţa nu este prima dintre celebrităţile de la Hollywood care anul acesta au hotărât să renunţe la părul lung. Tot în această săptămână, Jennifer Hudson a apărut la un evenimentul BET Black Girls Rock, afişând o nouă tunsoare, scrie ADMN De asemenea, Beyonce şi-a tuns părul scurt la sfârşitul verii, însă din motive doar de ea ştiute, a apelat apoi la extensii pentru a reveni la look-ul de dinainte.


Distribuie
..