Pamela Anderson nu mai vrea să audă de SOȚUL ei! I-a lăsat FETELE în STRADĂ! Le-a dat afară din casă

Distribuie

Cel de-a l treilea divorț dintre Pamela Anderson și Rick Salomon se pare este unul cât se poate de urât. Lucrurile se precipită între ei și nu se mai suportă de nici o culoare, iar celebra actriță a început deja să aibă crize de isterie.

Fosta vedetă Baywatch e atât de supărată pe soțul ei, încât nu mai vrea să știe nimic de el sau să vadă ceva ce îi amintește de el. Deși, de data aceasta nu a făcut public motivul divorțului, într-o criză de isterie Pamela le-a dat afară din casa ei din Malibu pe cele două fete ale lui Rick, pe nume Hunter și Tyson, în vârstă de 18, și respectiv 16 ani. Ea le-a cerut să părăsească imediat locuința sa, împreună cu câinele lor, și să nu își mai petreacă nici o secundă în vila ei. Deși Rick, care se află în Las Vegas, unde lucrează, a implorat-o să le mai țină măcar o săptămnână până le gășeste un alt loc în care să stea, fosta vedetă Playboy nici nu a vrut să audă și le-a poftit afară.

Povestea tumultoasa de dragoste dintre Rick și Pamela a început în octombrie 2007. Ei s-au căsătorit atunci în Las Vegas, însă s-au separat după numai două luni, cerând anularea mariajului. Pe semne că dragostea dintre ei nu s-a consumat, ei au început să formeze din nou un cuplu, în octombrie 2013, iar în ianuarie 2014 s-au căsătorit în mare secret. După numai șase luni de mariaj, în luna iulie Pamela a semnat iar actele de divorț invocând deja celebrul motiv „diferențe ireconciliabile”. La doar o săptămână de la despărțire cei doi au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat, fiind văzuți sărutându-se în Malibu, California. Însă nici de data aceasta împăcarea nu a fost de bun augur pentru ei, fapt pentru care frumoasa blondă a decis din nou să divorțeze.

libertatea.ro


Distribuie
..