Pamela Anderson, din nou, în bucluc. Acuzată de furt! FOTO

Distribuie

Pamela Anderson se află în centrul unui alt mare scandal. Mărul discordiei este un inel de 800.000 de dolari pe care l-a primit de la Sam Simon, unul dintre creatorii serialului „Familia Simpson”, care a murit recent de cancer.

Familia celebrului producător american face acuzații grave la adresa celebrei actrițe, pe care mai că o acuză de furt. Pamelei i s-a interzis să-și facă apariția la înmormântarea lui Sam Simon, care s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu cancerul de colon. Și asta, pentru că rudele americanului sunt supărate că actrița a acceptat să primească de la bunul ei prieten Sam, un inel în valoare de 800.000 de dolari, cu doar câteva săptămâni înainte ca acesta să moară.

 

A profitat de un muribund

Membrii familiei producătorului tv consideră că Pamela Anderson a profitat de slăbiciunea unui om muribund şi nu ar fi trebuit să accepte acel cadou generos, acuzând-o practic de furt. Sam Simon, care a murit de cancer la colon weekendul trecut, va fi înmormântat în cursul zilei de mîine, în cadrul unei ceremonii private.

libertatea.ro


Distribuie
..