Pamela Anderson a trimis o nouă scrisoare la Kremlin. Iepuraşul Playboy cere intervenţia lui Putin

Distribuie

Renumita actriţă de la Hollywood Pamela Anderson i-a adresat o scrisoare directă liderului rus Vladimir Putin.

Fiind o activistă înfocată pentru drepturile animalelor, aceasta i-a cerut lui Putin să nu permită ca o navă maritimă ce transporta carne de balenă din Islanda să treacă prin apele teritoriale ale Rusiei spre Japonia, scrie lenta.ru

„Mă adresez cu o cerere personală şi fac asta pentru a salva animalele acvatice care se află pe cale de dispariţie. O navă care actualmente se află într-un port din nordul Norvegiei transportă 1.700 de tone de carne de chit, animalele fiind ucise ilegal. Nu permiteţi ca nava să treacă prin apele voastre”, a scris Pamela Anderson.

Deocamdată administraţia de la Kremlin nu a reacţionat solicitării, însă potrivit informaţiilor deţinute de ecologişti, nava nu a fost lăsată să treacă prin canalul Suez şi Panama din cauza încărcăturii ilegale de la bord.

Vânătoarea asupra acestor peşti a fost interzisă în 1982, după ce spre sfârşitul anilor 1960 populaţia lor a fost aproape de a fi exterminată. În 2006, autorităţile Islandei au dat undă verde pentru vânat, doar în scopuri comerciale.

PUBLIKA.MD aminteşte că Pamela Anderson este una dintre cele mai active personalităţi de la Hollywood care luptă pentru drepturile animalelor. Actriţa a devenit populară în anii 1990, când juca în seriale populare şi apărea pe coperţile revistelor Playboy.


Distribuie
..