Orlando Bloom şi Leonardo DiCaprio au ajuns deşmani din cauza unei femei. Află CINE e – FOTO

Distribuie

Superbul model Miranda Kerr continuă să încingă spiritele în jurul său. Vedeta a ajuns chiar şi motiv de ceartă între fostul ei soţ, Orlando Bloom, şi bunul lui prieten, Leonardo DiCaprio, susţine revista americană National Enquirer. Şi asta, din cauza faptului că starul din filmul “Lupul de pe Wall Street” e disperat să o cucerească pe Miranda.

Deşi pe Leonardo DiCaprio (39 de ani) şi pe Orlando Bloom (36 de ani) îi leagă o prietenie de câţiva ani, între aceştia a început un adevărat război, după ce actorul din “Piraţii din Caraibe” a aflat că Leo e disperat după fosta lui soţie, Miranda Kerr (30 de ani).

Potrivit revistei National Enquirer, Orlando a fost dezamăgit de bunul lui prieten, care face tot posibilul să o cucerească pe mama copilului lui, cu care a avut o căsnicie de trei ani, scrie libertatea.ro. Şi asta, la scurt timp după ce DiCaprio a fost cel care a încercat să îl consoleze pe Bloom pentru pierderea suferită, spunându-i că e sigur că va găsi pe altcineva, fiindcă sunt o grămadă de alte femei frumoase. “Ştiu mai bine ca oricine că e plină balta de peşti”, i-ar fi spus Leo.

Însă, deşi a văzut că Orlando e afectat de despărţire, acest lucru nu l-a împiedicat pe Leo să înceapă o luptă de cucerire a fostului “Îngeraş” Victoria’s Secret. “Orlando a fost şocat că un prieten poate să îl lovească pe la spate, afirmând că având astfel de prieteni ca Leo, cine mai are nevoie de duşmani?”, a mai declarat o sursă pentru revista menţionată.

Cu toate acestea, DiCaprio nu vrea nici în ruptul capului să renunţe, având în vedere că are şi concurenţă mare şi riscă să o piardă pe Miranda în favoarea miliardarului australian James Packer (46 de ani), cu care aceasta a început o relaţie. “Miranda e, pentru Leo, femeia visurilor lui. E îndrăgostit de mulţi ani de ea, dar a păstrat distanţa din cauza respectului pentru mariajul ei”, a menţionat o sursă.


Distribuie
..