Olga Buzova a arătat o fotografie prea intimă cu soțul său! FOTO în articol

Distribuie

Cunoscuta prezentatoare, Olga Buzova este nevoită spă stea de multe ori separat de soțul ei, Dmitry Tarasov, asta din cauza cantonamentelor de fotbal . Sportivul din timp în timp, la tabăra de antrenament acolo, și soția sa devotat rămâne doar că așteptați pentru el la domiciliu.

Cu toate acestea, această separare forțată doar întărește relația acestui cuplu monden. Fiecare reuniune a lor, după orice despărţire devine tot mai dulce şi mai aşteptată, mărturişte Olga Buzova.

Cu câteva zile în urmă frumoasa prezentatoare a proiectului televizat „Dom 2” a postatpe pagina sa de instagram, o fotografie cu tentă erotică în care apre alături de soţul său în piscină. „Opriţi timpul. Cât de frumos este să petrecem timpul în doi. Mereu îmi este foarte dor de tine”- a semnat fotografia Ollga Buzova.

De menţionat este că recent Olga și Dmitri şi-au realizat visul – au cumpărat o casă în suburbia Moscovei. Acum Buzova se ocupă de amenajarea acesteea şi petrece foarte mult timp acolo. Unii fani a tânărului cuplu intuiesc că că trecerea într-o nouă casă se poate  asocia cu planurile de a avea copii, în scurt timp.


Distribuie
..