Oana Zăvoranu, în stare de ŞOC! Este INCREDIBIL ce se întâmplă cu casa unde a locuit mama ei! FOTO

Distribuie

Unul dintre cei mai cunoscuţi parapsihologi, Lucian Iordănescu, a mărturisit ce pătimesc sufletele celor decedaţi în situaţii similare cu a Mărioarei Zăvoranu. Astfel, potrivit teoriei sale, vila din Afumaţi, care este moştenită de Oana Zăvoranu şi care a fost deja scoasă la vânzare, ar putea fi bântuită de „fantoma” mamei vedetei.

Oana Zăvoranu a făcut o dezvăluire șocantă despre mama sa. Mărioara Zăvoranu nu a vrut niciodată să intre în biserică, ea considerând că toate obiceiurile religioase sunt doar… pentru proști.

„O să vă șochez, dar o să vă spun că mama nu credea în popi și în biserică. Ea nu a mers niciodată în biserică. La un moment dat, eram cu Pepe, lângă o benzinărie de lângă Teatrul Evreiesc. Acolo era o bisericuță care a luat foc. I-am spus mamei că vreau să intru și să aprind o lumânare, iar ea mi-a spus: «Termină cu prostiile astea, că numai tu cu măta-mare și cu proștii mai credeți în așa ceva». Nu s-a căsătorit niciodată în biserică, a făcut numai cununii civile. Toți cei care s-au aflat acolo știu că ea a refuzat să intre în biserică”, a mărturisit vedeta, despre Marioara Zăvoranu.

Lucian Iordănescu este de părere că toţi cei în viaţă ar trebui să se teamă de prezenţa sufletelor “neliniştite”. Totuşi, specialistul este convins că “fantomele” pot fi domolite cu ajutorul experţilor.

„Dacă observă prezente energetice, rudele celui decedat trebuie să excludă spaima şi să gândească pozitiv, de aici proverbul «Despre morţi, numai de bine». Când vând casa celui decedat, sufletul răposatului rămâne de obicei acolo. Dacă o înstrăinează pentru că n-au ce face cu ea, sufletul rămâne acolo pentru că e legat de casă. Dacă o vând pentru a scapă de sufletul rămas acolo, taman atunci nu scapă. Sufletul bântuie pe coridoare şi se manifestă prin curenţi reci. Se poate manifestă şi prin fenomenul Poltergeist, bătăi, scârţâieli, fluctuaţii de energie electrică, geamuri sparte, obiecte deplasate inexplicabil, din ce în ce mai violent, în funcţie de potenţialul energetic al destrupatului”, a mai mărturisit parapsihologul.

obiectiv.info.


Distribuie
..