O vei recunoaşte? INCREDIBIL cum arăta Inna înainte de a deveni celebră! FOTO

Distribuie

Cea mai cunoscută cântăreață a momentului din România, Inna, nu a zâmbit mereu așa cum o face astăzi. La începutul carierei sale, bruneta oferea publicului o altă priveliște când își dezvelea dinții, arătându-le… un dinte în plus.

Până la vârsta de 22 de ani, Inna a avut între incisivii de sus încă un dințișor mai mic, care îi dăuna grav look-ului. În a doua jumătate a anului 2009, forțată probabil și de anvergura succesului de care se bucura și de rigorile pe care le presupune cântatul pe scenele internaționale, Inna a decis să apeleze la un stomatolog care să-i rezolve surplusul dentar. Pentru a înțelege mai clar problemele dentare ale Innei, Ciao! a apelat la un specialist în stomatologie care ne-a explicat cum se numește dintele pe care l-a avut cântăreața și cum a scăpat de el.

„Pentru a rezolva problema spațiului rămas liber în urma extracției dintelui supranumerar, medicul dentist al Innei a ales varianta protetică de a îmbrăca dinții frontali ca să umple spațiul rămas între incisivii centrali, apoi i-a aliniat ca formă și culoare cu tot grupul frontal. Fiind vorba despre o zonă estetică maximă, la vedere, ar fi trebuit să-și facă această intervenție mai devreme”, ne-a declarat medicul Șerban Atanasiu.

revistaciao.ro.


Distribuie
..