O sirenă la piscină, care pare goală-goluță! Imaginea cu actrița asta a pus pe jar Internetul! FOTO

Distribuie

Kate Hudson este mama a doi copii, însă actrița are un trup armonios, la cei 36 de ani. Într-o imagine postată pe un site de socializare, frumoasa divă își arată picioarele și abdomenul tonifiate, care ar stârni invidia oricărei puștoaice. Iar costumul de baie, în nuanța nude, o face să pară ca și cum ar fi… goală-goluță.

Hudson face yoga, fitness și pilates și profită de orice fereastră în progamul ei, pentru a merge la sală. Are grijă la dietă, nu face excese, iar la fiecare ieșire fiul cel mic, Bingham, de patru ani, profită de jocurile în care acesta o antrenează, fiind astfel o mămică extrem de activă.

Iar rezultatele acestui stil de viață se pot vedea în condiția fizică a actriței. Kate are un trup de zeiță, pe care nu ezită să și-l expună pe site-urile de socializare. În una dintre imagini, actrița apare în costum de baie, stând întinsă pe bordura piscinei, într-un costum nude, care o face să pară fără haine pe ea.

Kate Garry Hudson este o actriță americană, devenită celebră în 2001 după câștigarea premiului Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din filmul Almost Famous. După această performanță, ea a jucat în filme ce îi vor crește faima, precum How to Lose a Guy in 10 Days (2003), Raising Helen (2004), The Skeleton Key (2005), You, Me and Dupree (2006), Fool’s Gold (2008), Bride Wars (2009) și The Reluctant Fundamentalist (2012).

Kate s-a căsătorit pe 31 decembrie 2000 cu solistul trupei The Black Crowes, Chris Robinson. La aproape 4 ani de la ceremonie, pe 7 ianuarie 2004, ea devenea mamă, născând un fiu, Ryder Rusell Robinson. Pe 14 august 2006, publicistul ei anunța despărțirea de Robinson, urmând ca acesta din urmă să declare pe 18 noiembrie 2006 că „diferențele ireconciliabile” au dus la separare.

Divorțul s-a finalizat pe 22 octombrie 2007. Tot în 2006, Hudson dădea în judecată versiunea britanică a tabloidului National Enquierer după ce aceștia au descris-o ca fiind „dureros de slabă”. Ziarul și-a cerut scuze apoi și a despăgubit-o, ea fiind printe puținii oameni care au câștigat un proces împotriva acestora. A avut scurte relații cu Owen Wilson, coleg de platou la pelicula Doar Tu și Eu. Al treilea e în plus și ciclistul Lance Armstrong în 2008.

În mai 2009, ea a început o relație cu jucătorul de baseball de la New York Yankees, Alex Rodriguez. Cei doi s-au despărțit dupa 7 luni de relație.

Din mai 2010, Kate este într-o relație cu Matthew Bellamy, solistul trupei britanice Muse. În februarie 2011, Hudson a cumpărat o casă în Londra, Anglia. Daily Mail a anunțat atunci că ea planuiește să trăiască în Londra cu Bellamy 6 luni pe an. Pe 27 aprilie 2011 Hudson a anunțat că este logodită cu acesta în cadrul emisiunii The Today Show de pe postul american de televiziune NBC, iar pe 9 iulie s-a născut primul copil al cuplului, un băiețel, Bingham Hawn Bellamy. Pe 9 decembrie 2014, un reprezentant al acesteia a anunțat că s-a despărțit de Bellamy după patru ani de relație, dar că au rămas în relații amiabile.

libertatea.ro.


Distribuie