O șansă inedită pentru tinerii talentați din Republica Moldova! Kazibo anunță casting pentru ca TU să te faci remarcat! Vezi detalii

Distribuie

Despre Kazibo Music și Naguale

Ovidiu Baciu (aka Naguale) și Alex Pelin sunt Kazibo Music, cea mai premiată casă de producție, lideri de piață în industria muzicală, compozitorii și producătorii anului, care “fabrică” muzică de locul 1 din România și de peste hotare. Kazibo înseamnă peste 10 ani de experiență în muzică și entertainment, o echipă care a lucrat în ultimii ani cu o listă impresionantă de artiști locali și internaționali, acoperind aproape toate genurile muzicale: pop, dance, rock, house, hip hop, RnB, trance.

Naguale, pe numele real Ovidiu Baciu, este un artist complet (instrumentist, compozitor, textier și producător), care și-a propus să revoluționeze lumea muzicală de top atât în România cât și la nivel mondial. Este în top 3 cei mai cunoscuți producători de muzică din România, recunoscut oficial și admirat la nivel mondial pentru creativitatea de a lansa noi trenduri în muzica la nivel local și internațional și pentru inspirația de a ocoli trendurile previzibile și actuale. Naguale creează muzică de calitate alături de colegul său Alex Pelin, alături de care creează la Kazibo Music produse muzicale unice în România pentru care și-au câștigat în ultimii ani respectul colegilor de bransa.

În plus, proiectul Naguale este un concept unic în România și în lume, care a atras atenția producătorilor de muzică în peste 30 de țări unde artistul a concertat la nivel mondial, datorită influențelor balcanice și a temelor tradiționale pe care le abordează, precum și datorită show-urilor incendiare, pline de energie care conțin efecte de laser, lumini și foc unde Naguale este protagonistul. Naguale este proiectul prin care Ovidiu Baciu și-a propus să facă România cunoscută în toate colțurile lumii.

În studioul Kazibo Music se creează piese care ajung în foarte scurt timp numărul unu în topurile muzicale, pentru artiști foarte cunoscuți din România, precum Dan Bittman, Andra, Delia, Andreea Banică, Elena Gheorghe, Kaira, Mandinga, Pepe cărora le-au creat hit-uri difuzate în heavy-rotation la principalele radiouri naționale și care s-au bucurat de mii de share-uri pe rețelele de socializare.

 

Dintre cele mai cunoscute piese create de Kazibo amintim: “Aripi de vânt”, piesa cu care Delia și Kaira au făcut istorie în lumea muzicală și care s-a menținut pe primul loc în topul iTunes chiar din prima zi de la lansare și care a înregistrat șapte milioane de vizualizări pe canalul de Youtube în prima lună de la lansare); “Și îngerii au demonii lor” piesa special creată pentru solistul trupei Holograf, Dan Bittman, “Falava” pentru Andra, piese pentru Andreea Bănică, Alexandra Ungureanu și mulți alți artiști români.

Pe lângă creațiile pentru artiștii din România, Kazibo colaborează și cu o serie de artiști pe plan internațional. Alături de DJ-ul american de origine germană Markus Schulz, Kazibo a lansat melodia “Facedown”. În prezent cei doi (Ovidiu și Alex) au început să fie căutați pentru colaborări explozive de artiști de peste hotare, care au fost impresionați de creațiile Kazibo.

Despre proiectul Kazibo în Republica Moldova

Fiind una dintre cele mai premiate și apreciate case de producție din România, Kazibo continuă să caute talente pe care să le lanseze pe piața din România și pe piața internațională – vor să îi găsească pe noul Dan Bitman, noua Delia, noua Andra.

Sunt interesați de Republica Moldova tocmai datorită istoricului muzical al Moldovei care a dat multe talente de-a lungul anilor și este cea care a deschis ușile pentru muzica românească pe plan internațional prin Dan Balan, prin O-Zone.

Kazibo își dorește să dea o șansă tinerilor talentați din Republica Moldova pe care să îi asculte, să îi vadă, să îi remarce și să îi lanseze în muzică și entertainment.

Kazibo îi invită, astfel, pe toți tinerii talentați din Republica Moldova să trimită un demo cu vocea lor/o filmare cu ei cantând cu vocea/ cantând la instrumente/ dansând pe adresa de email demo@kazibo.ro. Invitația este deschisă și pentru cei care au ponturi despre tineri talentați – așteptam un scurt video/demo pe adresa demo@kazibo.ro. Kazibo va ști să recunoască adevaratele talente și le va lansa în show-biz-ul românesc și international.

În a doua parte a proiectului, după ce se primesc demo-urile pe email, echipa Kazibo Music își dorește să organizeze un casting în Republica Moldova pentru a se întâlni cu cât mai mulți tineri moldoveni cu voci bune, care știu să danseze sau sunt buni instrumentiști.

 

Despre Kazibo și educația prin muzică

Acest proiect face parte dintr-o inițiativă extinsă a Kazibo, un program educațional foarte amplu care se va desfășura în mai multe țări, prin care casa de producție urmărește să sprijine educația prin muzică.

Jumătate din produsul muzical din ziua de azi e cu termen de valabilitate foarte scurtă. Toate melodiile de azi vorbesc despre drame în dragoste, despre vicii, instigă la comportamente agresive etc.

De aceea, pentru Kazibo este esențial să transmită un mesaj pozitiv și educativ prin muzică pentru că avem nevoie de branduri muzicale, de oameni de calitate, de lideri în muzică.

Prin toate creațiile muzicale Kazibo, casa de producție își asumă responsabilitatea și datoria de a transmite mesaje sănătoase către cei care ascultă, dar mai ales către tineri. Obiectivul Kazibo este acela de a descoperi oameni talentați, pasionați de muzică, oameni de calitate care să iasă în față și cărora casa de producție își dorește să le ofere curaj prin mesajele pe care le transmit versurile lor.

 

 


Distribuie
..