O nouă TRAGEDIE la Hollywood! O actriţă celebră a murit. FOTO

Distribuie

Legendara actriţă americană Lauren Bacall a murit la vârsta de 89 de ani, au anunţat reprezentanţii familiei fostului ei soţ, Humphrey Bogart.

„Cu profundă durere, dar şi cu multă recunoştinţă pentru viaţa ei extraordinară, confirmăm decesul lui Lauren Bacall”, a anunţat familia Bogart, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul oficial de Twitter (foto jos).

Familia Bogart a confirmat informaţia apărută pe site-ul TMZ, conform căreia actriţa americană a murit în urma unui accident cardio-vascular. Lauren Bacall a decedat la domiciliul său, din statul New York.

Cu o carieră de peste 60 de ani, Lauren Bacall a fost o actriţă emblematică a „epocii de aur a Hollywood-ului”. Pe numele ei real,  Betty Joan Perske s-a născut pe 16 septembrie 1924, la New York, într-o familie de imigranţi evrei, înrudiţi cu  familia fostului preşedinte israelian Shimon Peres.

Lauren Bacall a devenit celebră la Hollywood  la numai 19 ani, când a jucat în filmul „To Have and Have Not” (video jos), a lături de legendarul actor Humphrey Bogart, cu care se va căsători în 1945. Cei doi au fost împreună timp de 12 ani, până la decesul actorului, în 1957.


Distribuie
..