O interpretă din Rusia, grav bolnavă! Medicii i-au descoperit o tumoare

Distribuie

Recent s-a aflat ca, viata unei interprete din Rusia este in mare pericol, artista a descoperit ca are tumoare la rinichi. „Daca maine nu ma intind pe masa de operatii, atunci poate fi prea tarziu” , a scris vedeta pe blogul ei.

Potrivit presei ruse, s-a dovedit că Anna Sedakova a mai trecut prin două operaţii, despre care a hotărât să vorbeasca abia acum. „Înainte, nu am vorbit despre acest lucru, dar, defapt am îndurat deja două operaţii. Prima a avut loc în urmă cu aproximativ doi ani, iar a doua, nu cu mult timp în urmă. Acum mă voi opera la rinichi, fiindcă ei nu funcţionează în mod normal”- a început să povesteasca Sedakova.

 Se pare că, sub „masca” de bucurie şi spiritul ei pozitiv, vedeta ascundea durere şi îngrijorare în privinţa sănătăţii sale, ceea ce este foarte dificil de făcut. Anna părea mereu a fi o femeie activă şi plină de viaţă.

Acum, cântăreaţa risca să piardă pentru totdeauna posibilitatea de a face copii. „Doctorul a spus ca totul pare să fie bine. Eu chiar vreau sa am încă doi copii. Înţeleg că după această operaţie nu am nici o garanţie că voi putea procrea. Ei spun că totul va fi bine, iar mie îmi rămâne doar să sper…” – a spus Anna, care nu a avut niciodată probleme de sănătate şi care a descoperit în mod neaşteptat o tumoare în partea dreaptă.

Potrivit unui interviu acordat site-ului Super.ru, artista a declarat: „M-am dus la doctor, mi-au făcut ecografie, RMN şi au spus caă, daca mâine nu îmi fac operaţie, atunci poate fi prea târziu. Într-o singura zi, m-am transformat dintr-o persoană sănătoasa, într-o persoana care poate pierde totul. După ce am ieşit din sala de operaţii, peste o oră, am fost nevoită să mai fac încă una. Am evaluat mult acele clipe şi pot spune că am început o nouă viaţă.”

Acum Anna nu mai practica atât de activ sportul, însă va continua să lupte pentru viaţă şi împotriva acestei boli. ” Foarte mulţi oameni se află în aceeaşi situaţie, şi ei trăiesc cu asta – nu este o boala fatală. Eu m-am schimbat mai mult din punct de vedere psihologic decât fizic. Am realizat că viaţa mea s-ar putea stinge în orice clipă, şi trebuie să ne bucurăm de orice moment care ne-a mai rămas, fără să te uiţi la trecut. Trebuie să ierţi şi să mergi mai departe”- a spus Sedakova.

romaniatv.net

romaniatv.net


Distribuie
..