O interpretă de la noi, a stârnit INVIDIA ruşilor! A devenit CÂŞTIGĂTOAREA celui mai prestigios concurs din Sankt-Petersburg

Distribuie

A obţinut cel mai mare punctaj, admiraţia juriului şi mulţi fani. Această interpretă a adus victorie în showbizul autohton şi a demonstrat Rusiei că avem oameni talentaţi.

Lidia Isac, solista trupei Glam Girls şi de data asta şi-a demonstrat capacităţile vocale, de data asta la concursul „Baltic Super Star”. Lidia este cea care ne-a adus faimă la concursul Novaia Volna din 2014, după şapte ani de neparticipare a Moldovei la acest festival internaţional. Concursul „Baltic Super Star” ne-a adus premiul cel mare, meritat din plin de către interpreta Lidia Isac şi nu în ultimul rând de producătorul muzical, Serghei Orlov. Cei doi au ales să reprezinte ţara noastră cu piesele „Te iubeam” a Oanei Sârbu, „Brekaway” a lui Celin Dion și propria piesă – „You believed in me” şi se pare că a fost o alegere perfectă.

Pentru acest premiu au luptat 10 concurenți din Rusia, Cehia, Ucraina, Uzbekistan și Kîrghistan. Din 180 de puncte posibile,moldoveanca a obținut 176.


Distribuie