O cântăreață BOLNAVĂ de CANCER a părăsit spitalul pentru a-și petrece sfârșitul cu fetița și soțul ei

Distribuie

Joey Feek, o cunoscută cântăreață de muzică country și soțul ei, cântăreț și el, trec printr-o dramă cumplită. Artista a fost diagnosticată cu cancer și zilele-i sunt numărate.

”Câteodată nu sunt suficienți medicii, tratamentele, rugăciunile. Și atunci trebuie să-ți ștergi lacrimile de pe ochi și să spui ”suficient””, a scris Rory, soțul artistei, după ce soția lui a decis să părăsească spitalul pentru a-și petrece ultimele clipde din viață alături de fetița lor.

”Am venit acasă nu ca să murim. Ci ca să mai trăim”, a mai continuat el, emoționând pe toți cei care îi cunosc și îi îndrăgesc.

Joey a fost diagnosticată cu cancer cervical la câteva luni după ce a născut o fetiță, aceasta la rândul ei fiind diagnosticată cu Sindrom Down.

Inițial, după tratament, au crezut o perioadă că și-a revenit, însă ulterior a descoperit că în organismul ei tumorile se înmulțeau cu o repeziciune incredibilă.

”Nu mai avem ‘pentru totdeauna’, avem doar ‘acum’. Asta avem și este suficient”, a scris artista pe blogul ei, îndemându-și fanii să se roage pentru ea și familia ei.

libertatea.ro


Distribuie
..