O «bate la fund» pe Kim Kardashian! Posteriorul cubanezei Kathy Ferreiro, mai tare decât al vedetei americane! FOTO

Distribuie

Kim Kardashian are motive serioase să se teamă că fundul ei, considerat cel mai “generos” din lume, ar putea fi detronat. Cubaneza Kathy Ferreiro, în vârstă de 21 de ani, face senzaţie cu un posterior mult mai bombat decât al starletei americane.

Kathy Ferreiro are 21 de ani şi este supranumită “Kim Kardashian a Cubei”. Şi asta, datorită fundului ei foarte bombat, considerat, de altfel, mult mai arătos decât al “rivalei” ei celebre, scrie libertatea.ro.

În plus, Kathy se jură că posteriorul ei este 100% natural, în timp ce al lui Kim a stârnit controverse de-a lungul vremii, existând bănuiala că vedeta şi-ar fi pus implanturi cu silicon în fese.

John Chant, unul dintre cei mai tari PR-işti din Miami, este chiar de părere că Ferreiro va fi noua senzaţie în showbiz: “Nu va trece mult timp şi îi vom vedea faţa şi fundul peste tot. Tot ce pot să spun este: «Kim Kardashian, păzea!». Ceea ce este extraordinar e că tot corpul ei este natural, tocmai de aceea atrage atât de multă atenţie”, consideră Chant.

Urmând modelul “rivalei” ei, Kathy are conturi pe site- urile de socializare, unde a strâns peste 1,5 milioane de fani.

Şi cum fesele lui Kim şi-au mai pierdut din tonus, după ce aceasta a născut, în urmă cu doi ani, Ferreiro are şanse sigure să o detroneze pe protagonista realityshow-ului “Keeping up with the Kardashians”.


Distribuie
..