O actriţă de 46 de ani şi-a etalat SÂNII GOI la plajă. Vezi cine este | FOTO în articol

Distribuie

Pamela Anderson a demonstrat că încă mai poate încinge imaginaţia bărbaţilor. Fosta actriţă din serialul „Baywatch” pare extrem de fericită alături de fostul ei soţ, producătorul de film Rick Salomon, Pamela fiind fotografiată alături de acesta într-o vacanţă în Franţa.

Profitând devremea frumoasă, dar dorind să-şi pună pe jar şi partenerul, Pamela a renunţat la sutien pentru a face o baie în mare. Ea a încercat să-şi acopere pudică sânii – pe care bărbaţii din întreaga lume îi cunosc însă destul de bine în urma numeroaselor pictoriale (13!) realizate pentru Playboy -, dar acest gest se pare că mai mult la stârnit pe iubitul ei, care a intrat în mare pentru o partidă de hârjoneală, scrie libertatea.ro.

Deşi nu mai este la prima tinereţe, vedeta arată încă foarte bine, având un corp tonifiat cu care ar putea da lecţii multor tinere din ziua de azi.

Pamela Anderson, în vârstă de 46 de ani, s-a împăcat în acest an cu primul ei soţ, Rick Salomon, cu care a fost căsătorită în perioada 2007-2008.
 


Rick Salomon a fost cel de-al treilea soţ al starletei canadiene, însă căsnicia lor s-a încheiat în 2007, după un mariaj care a durat doar 10 săptămâni.
Rick Salomon a apărut ulterior într-o înregistrare video pornografică alături de starleta Paris Hilton. El a fost căsătorit cu actriţele Elizabeth Daily şi Shannen Doherty.

Starleta canadiană are doi copii din căsătoria cu Tommy Lee (1995-1998), ea mai având la activ o căsnicie cu Kid Rock (2006-2007).

Pamela Anderson a devenit cunoscută în special pentru apariţiile ei din revista Playboy şi pentru rolurile din serialele de televiziune „Meşterul casei”, „Baywatch” şi „V.I.P.”. Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990


Distribuie
..