O actriţă CELEBRĂ: ”M-am măritat cu bărbatul care m-a VIOLAT! FOTO

Distribuie

Cunoscuta actriţă Joan Collins recunoaşte că a fost violată atunci când era doar o adolescentă de fostul ei soţ, Maxwell Reed, care a drogat-o înainte să abuzeze de ea.

Vedeta a recunoscut în cadrul unui interviu că începuturile căsniciei sale au fost tumultoase. Astfel, actorul de origine irlandeză a abuzat-o sexual după ce a drogat-o şi a profitat de ea în timp ce se afla în stare de inconştienţă. Cu toate acestea, ea s-a căsătorit cu el, având o căsnicie de patru ani, din 1952 până în 1956, potrivit romaniatv.net.

Următorul lurcu pe care îl ştiu era că eu eram întinsă pe canapeaua din sufragerie şi el mă viola. Mi-a dat droguri, mi le-a pus în băutură. M-am simţit oribil că am făcut aceste lucruri. Nu este vina mea, dar nu ştiu, am ieşit cu el şi poate nu ar mai fi trebuit să fac asta. Era mult mai în vârstă şi era faimos în toată lumea. Mă tot suna şi după câteva luni m-a cerut în căsătorie. Am acceptat, pentru că îmi luase virginitatea. Îl uram, dar am acceptat„, a declarat Collins.


Distribuie
..