O actriță celebră, dezvăluiri șocante despre viața ei!A fost violată și abuzată de tatăl ei, în copilărie

Distribuie

De o frumusețe angelică, sensibilă și talentată, duce acum o viață perfectă, însă în copilărie a trecut prin clipe de coșmar. Vedeta a mărturisit că a fost victima abuzurilor sexuale, dar și a incestului.

Totul a fost dezvăluit într-un mesaj pe cât de emoționant, pe atât de sincer, după ce contul ei de Twitter au apărut o serie de mesaje cu tentă sexuală. Astfel, în postarea de pe site-ul mic.com, actrița a adăugat că în momentele de cumpănă a fost înconjurată de oameni care au trecut prin experiențe similare, dar care au ajutat-o să depășească incidentele din copilărie.

„Am supravieţuit agresiunii sexuale, violului și incestului. Sunt binecuvântată că, în 2006, oameni care au trăit astfel de experienţe m-au ajutat să mă recuperez. Dar a fost un drum oribil şi lung. Am de-a face în mod curent cu tweet-uri cu tentă sexuală, mesaje care insultă, degradează şi chiar cu ameninţări fizice (…) am analizat ceea ce este atacabil punct de vedere juridic în lumina unor astfel de abuzuri. (…) Dar acest tsunami de violență la adresa femeilor, de misoginism, care mi-a invadat contul de Twitter a fost copleşitor”, a scris actriţa pe site.

libertatea.ro


Distribuie
..