O actriţă celebră a ajuns pe STRĂZI! EA și cei doi COPII dorm la adăpostul pentru săraci

Distribuie

Danniella Westbrook, una dintre cele mai apreciate actrițe din Marea Britanie, nu și-a mai permis de un an de zile să plătească ratele pentru vila ei din Kent și a ajuns să fie evacuată din propria-i casă.

Nimeni nu a știut drama actriței Danniella Westbrook, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialul britanic EastEnders. Femeia în vârstă de 41 de ani nu și-a mai permis să-și plătească ratele pentru casa în care locuia alături de cei doi copii ai ei, în Kent, așa că a fost evacuată.

Danniella a dezvăluit singură, pe contul ei de Twitter, despre coșmarul prin care trece, de teama ca nu cumva tabloidele să afle, iar fanii ei să afle de acolo despre problemele cu care se confruntă.

”A fost un an foarte greu pentru mine. Vă mărturisesc cu regret că mi-am pierdut locuința și acum stau la adăpostul pentru săraci, în așteptarea unei locuințe sociale”, a scris Danniella pe contul ei.

Danniella a fost obligată să își găsească spațiu locativ până când autoritățile sociale reușesc să îi pună la dispoziție o casă în care să stea alături de cei doi copii ai ei.

Vedeta, care a divorțat de soțul ei în ianuarie, după 12 ani de căsnicie, are doi copii: Kai, în vârstă de 18 ani, conceput cu un fost iubit, Robert Fernandez, și pe Jody, de 13 ani, pe care o are cu fostul soț, Kevin.

Vedeta încheiase filmările pentru seriallul East Enders și nu mai avea nici un proiect, iar cheltuielile pe care le avea lunar, cu locuința, au adus-o la sapă de lemn.

libertatea.ro.


Distribuie