Nu o să îţi vină să crezi ce se întâmplă acum la mormântul surorilor Oanei Zăvoranu! FOTO

Distribuie

Nici Mărioara şi nici Oana Zăvoranu nu au trecut de ani buni prin cimitirul Domneşti, unde sunt înmormantate Adriana şi Camelia, surorile Zăvorancei. Surse din cadrul ACCU ne-au spus că din 2012 nu au văzut pe nimeni la monumentul funerar.

Mărioara Zăvoranu a trecut printr-o dramă greu de imaginat în 1977, când în timpul teribilului cutremur ea şi-a pierdut dintr-un singur foc fiicele gemene, în vârstă de nouă ani, dar şi părinţii.

Cu greu un om îşi poate reveni după o asemenea pierdere, dar Mărioara a fost unul dintre ei. Cu greu a trecut peste tragedie, iar trupurile neînsufleţite ale celor dragi au fost înmormântate în cimitirul Domneşti, de la periferia Capitalei.

Din imagini putem vedea cu ochiul liber că la monumentul funerar nu a mai trecut nimeni de ani buni, iar marţi nicio lumânare nu era aprinsă la căpătâiul fetelor.

Potrivit unor surse din cadrul Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane (ACCU) nimeni nu a mai venit la mormântul gemenelor de aproape trei ani.

Nu am auzit să fi venit nimeni din 2012 aici. Nu am văzut-o nici pe Mărioara, dar nici pe Oana Zăvoranu”, ne-a spus o sursă din cadrul ACCU.

Anul trecut Mărioara Zăvoranu a spus că vrea să mute osemintele celor dragi din cimitirul Domneşti în cel pe care l-a construit în Berceni, dar din păcate ea nu a apucat să facă acest lucru.

Cavoul făcut este exact lângă locul său de veci, dar ea nu a avut tăria să facă mutarea, deoarece îi era frică să nu retrăiască trauma pierderii fetiţelor sale. De altfel, Mărioara a spus în repetate rânduri că nu merge la cimitir, deoarece durerea este prea mare, iar pomana o face acasă. 

cancan.ro.


Distribuie
..