Nu au corpuri de model, însă asta le face mai atrăgătoare în ochii bărbaţilor

Distribuie

Dacă de obicei barbaţii preferă femeile cu corpuri de model, bine proporţionate, există şi excepţii, mai ales în rândul celebrităţilor de la Hollywood.

1. Nicki Minaj

Nicki Minaj, pe numele ei adevărat Onika Maraj, se mândreşte cu posteriorul ei incredibil de mare comparativ cu restul corpului. Deşi multe dintre noi nu ştim cum să facem ca să avem un fund cât mai mic, dar bombat, Nicki vrea un posterior cât mai mare.

Se zvoneşte, deşi unii ar spune că este extrem de vizibil cu ochiul liber, că de când a devenit celebră, rapperiţa şi-a făcut mai multe operaţii estetice. Cea mai evidenţă este, de departe, cea de implanturi fesiere.

Nicki îşi expune de câte ori are ocazia posteriorul ireal de mare.

Cu talia de viespe şi cu coapse uriaşe, Nicki este pe primul loc în topul vedetelor cu siluete neobişnuite.

 

2. Serena Wiliams

Celebra jucătoare de tenis are una dintre cele mai ciudate conformaţii corporale. Are o masă musculara foarte bine dezvoltată, însă, în acelaşi timp, are şi câteva kilograme în plus. Această combinaţie de muşchi şi grăsime o face să pară extrem de ….voluminoasă.

Forma corpului îi creează probleme atunci când îşi alege haine, însă nu arăta prea grozav nici în costum de baie.

3. Kim Kardashian

Despre corpul lui Kim Kardashian s-au scris mii de articole. Celebră pentru silueta sa tip clepsidra, cu talie îngustă, solduri late şi un posterior pe măsură, Kim Kardashian este considerată una dintre cele mai sexy celebrităţi.

Deşi mulţi spun că posteriorul ei este mult prea voluminos în comparaţie cu restul corpului, Kim este mândră de formele sale generoase.

 

4. Iggy Azalea

Iggy Azalea este una dintre cele mai populare artiste ale momentului. Deşi a devenit cunoscută în showbizul internaţional doar în urmă cu câteva luni, ea a urcat rapid pe primele poziţii în topuri şi s-a transformat într-o preferată a fanilor.

Probabil că o ştiţi pe australianca în vârsta de 24 de ani datorită pieselor „Problem” (cu Ariana Grande), „Fancy” sau „Work”. Supranumita Nicki Minaj Caucaziană, tânăra cântăreaţă de rap s-a evidenţiat nu doar prin stilul ei unic, ci şi prin aspectul fizic apetisant, ambele transformând-o într-una dintre artistele cu cea mai rapidă ascensiune în topuri.

 

5. Alicia Keys 

Alicia arată minunat în rochii lungi, însă pică proba fustelor mini. Vedeta are un abdomen super tonifiat şi o talie de viespe, însă sub rochiile maxi ascunde nişte picioare cam groase pentru standardele Hollywood.


Distribuie