Nu ai să crezi ce vedetă are astfel de FESE! GALERIE FOTO

Distribuie

Excentrica Lady Gaga a revenit în forţă în lumea showbiz-ului şi a avut o prestaţie ca de obicei originală în cadrul MTV VMA 2013. Vedeta este prezentă la aproximativ toate galele Video Music Awards. Recent, fotograful şi prietenul divei,Terry Richardson a făcut publice poze cu Lady Gaga, în timp ce se pregătea pentru diferite gale MTV la care a participat de-a lungul carierei.

Vedeta apare în ipostaze în care puţini au văzut-o.  Pozele scandaloase în care Gaga se află în pregătiri pentru show-uri fac parte din arhiva lui Terry. Diva apare cu fundul acoperit cu praf de aur, topless ori în timp ce îşi ajusta cu un cleşte imens piercingul din nas.

Galeria foto a apărut pe pagina personală de Facebook a fotografului. Şi, pentru că este vorba despre Gaga, nu au lipsit nici ipostazele cu notă erotică, în care vedeta era la masaj sau se întindea îmbrăcată doar cu  o minusculă pereche de chiloţi.

La gală de MTV din acest an, Gaga a deschis spectacolul cu noul său single  „Applause”, iar înaite de show vedeta a ţinut să se salute cu fanii săi, coborâtnd în faţa hotelului unde a fost cazată. Îmbrăcată mai mult decât sumar – o salopetă din dantelă neagră şi un sutien care lăsau să se vadă tot – ea a creat senzaţie în rândul celor prezenţi.

 


Distribuie
..