Nimeni nu se aştepta la asta! Ce va face Oana Zăvoranu cu lucrurile mamei sale

Distribuie

După ce a anunţat că a scos la vânzare vila din Afumaţi a Marioarei Zăvoranu, împăreună cu toate obiectele de valoare din ea, Oana Zăvoranu revine cu un nou anunţ.

Oana Zăvoranu s-a decis să doneze toate bucurile personale ale mamei ei, de la haine la accesorii. Bruneta are de gând să organizeze o licitaţie caritabilă, la vila din Afumaţi, şi să ofere gratuit hainele şi alte obiecte deţinute de Marioara.

„Voi organiza şi o acţiune caritabilă în care toate, absolut toate hainele şi accesoriile Marioarei, excluzând obiectele intime (evident), LE VOI PUNE LA DISPOZITIA CELOR CARE SI LE DORESC, IAR ACESTEA SUNT GRATIS, PENTRU SUFLETUL EI, PE CARE NU L-A AVUT IN TIMPUL VIETII şi pe care poate reuşesc eu, măcar acum, după ce a trecut în nefiinţă, să i-l aduc de unde nu l-a avut sau nu l-a dorit… sper să reuşesc, măcar încerc. (…) Acţiunea caritabilă este non profit si o sa fie anuntata exact in ce zi si ora o sa fie programată, tot la vilă”, a scris Oana, pe Facebook.

Vedeta a precizat şi obiectele pe care le-a păstrat în amintirea mamei ei. „Am păstrat o Sticla de Murano, bleu-turcoise, gen uliu (cumpărată de tata) si o veioză Tiffany, la care tin eu mult… restul e trecut şi vreau să îl las în urmă”, a mai menţionat Oana Zăvoranu.

libertatea.ro


Distribuie
..