Nicoleta Luciu trăieşte un coşmar! „Jumătate din faţă se umflase foarte tare. Efectiv m-am deformat”. Iată cum arată acum vedeta. FOTO

Distribuie

Nicoleta Luciu este dărâmată! În urmă cu o lună, i-au apărut nişte coşuri foarte mari pe faţă şi nu a mai putut să iasă din casă din cauza lor. Bruneta a mers la trei medici ca să vadă ce se întâmplă cu ea, dar nimeni nu i-a putut da o explicaţie. Iată cum arată vedeta acum.

Nicoleta Luciu trăieşte de mai bine de două săptămâni un adevărat coşmar. Vedeta s-a trezit din senin cu bube pe toată faţa, nişte coşuri extrem de dureroase. În prezent, bruneta face trei tratamente, însă problema nu s-a rezolvat, motiv pentru care iese din casă cu basmaua pe faţă, înfăşurată precum arăboaicele, scrie libertatea.ro

Frumuseţea Nicoletei Luciu are de suferit de câteva săptămâni, din cauza unei erupţii care i-a ieşit pe chip. Vedeta are bube în zona bărbiei şi a gâtului, care nu sunt doar inestetice, dar şi foatre dureroase.

Bruneta a povestit cu lux de amănunte cum a început să aibă această problemă.

„M-am trezit într-o zi cu multe bube pe faţă. Arătam ca un peşte bolnav. Eu dorm pe burtă şi nu mai puteam să stau aşa, din cauza feţei, pentru că mă dureau foarte tare. Partea dreaptă a feţei se umflase foarte tare. Efectiv m-am deformat, din cauza bubelor. Erupeau şi nu-mi mai treceau. Mă dureau foarte tare. Prietenele mele refuză să mă mai pupe. Înainte de erupţia asta am avut o cădere, mi-am revenit cu perfuzii, mi-am revenit a doua zi, dar au început să îmi iasă bubiţele pe faţă. M-am gândit că ar putea fi de la asta. Cele din zona bărbiei dureau până la rădăcina dinţilor”, a mărturisit Luciu.

Panicată, fosta Miss România a mers la trei doctori, pentru a afla ce are şi ce tratament trebuie să urmeze.

„Am consultat trei medici, mi-au dat trei feluri de creme. Nu ştiu ce am încă. Merg să fac analize de sânge. Mă gândesc că o fi un stafilococ, îmi dau cu toate cremele, iau antibiotice, că unde-s mulţi puterea creşte. Rezultatele au început să se vadă”, a continuat ea.

Vedeta s-a demachiat în direct, pentru a le arăta şi celor de acasă cât de gravă este problema ei. Deşi acum coşurile au mai trecut, urmele tot se văd pe faţă, amintindu-i de perioada în care era în liceu, şi nu îşi începuse viaţa sexuală.

„În liceu aveam multe coşuri, pentru că nu aveam iubit. Aveam 18 ani. După ce am început viaţa sexuală, am început să iau anticoncepţionale şi s-au reglat multe. Îmi rămăsesesră nişte găuri în faţă, dar având o vârstă atât de fragedă, tenul s-a curăţat, dar acum mi-e frică să nu rămân cu găuri în faţa, că pielea nu mai e aşa tânără”, îşi aminteşte bruneta.


Distribuie
..