Nicoleta Luciu şi-a ÎNNEBUNIT prietenii cu această imagine! Uite-o la plajă, cu sora ei! FOTO

Distribuie

Nicoleta Luciu le-a făcut o surpriză plăcută prietenilor ei de pe Facebook. Ea a postat o fotografie cu ea şi cu sora ei, ambele incredibil de sexy.

Nicoleta a profitat din plin de zilele însorite ale acestei veri. Şi-a luat familia şi a petrecut un concediu prelungit, atât pe litoralul românesc, cât şi în Croaţia, destinaţia ei preferată de vacanţă. Se pare că vedeta se află încă pe tărâmuri străine, unde petrece clipe de neuitat alături de soţ şi copii, dar şi de sora ei mai mică, Iuliana. „Cu sora mea iubită, profităm de zilele de vacanţă! Vă pupăm”, a scris Nicoleta pe Facebook, lângă o fotografie care i-a înnebunit pe amicii virtuali, scrie libertatea.ro.

Nicoleta şi Iuliana sunt îmbrăcate în costume de baie, pe un iaht, iar prima dintre ele pare să îşi fi acoperit bustul doar pentru fotografie, fiind evident felul în care ţine cu mâna cu sutien sau o bluză, în dreptul sânilor ei impresionanţi.

Prietenii Nicoletei au fost de-a dreptul vrăjiţi de fotografie, imaginea strângând un număr record de Like-uri, peste o mie, în doar câteva minute.

 


Distribuie