Nicole Sherzinger s-a despărţit de pilotul de Formula 1 după o relaţie de 5 ani. Descoperă MOTIVUL

Distribuie

Nicole Sherzinger s-a despărţit de pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton după o relaţie de 5 ani. Cei doi au pus capăt relaţiei pentru a treia oară, însă de această dată se pare că nu se vor mai împăca. Motivul pentru care cei doi au hotărât să meargă pe drumuri diferite este programul lor profesional, care nu le permite să aibă o relaţie împlinită.

Au decis să meargă pe drumuri diferite. Vor să se concentreze asupra carierei şi vor rămâne prieteni buni„, a declarat un purtător de cuvânt al celor doi.

Ex-solista Pussycat Dolls, în vârstă de 34 de ani a confirmat despărţirea de pilotul de curse de Formula 1, după cinci ani de relaţie amoroasă. Potrivit purtătorului de cuvânt al artistei, Nicole este total devastată de despărţire.

Vestea despre separarea celor doi vine la doar câteva săptămâni după ce Lewis Hamilton, în vârstă de 28 de ani  a declarat că în curând se vor căsători.
Suntem împreună de cinci ani, ceea ce este important. Sper că în viitorul apropiat ne vom căsători. Poate înainte de a ajunge la şase ani de relaţie„, spunea  Lewis cu ceva timp înainte de despărţire.

Nicole şi Lewis au făcut cunoştinţă la  European Music Awards la Munchen, în noiembrie 2007, iar şase luni mai târziu au apărut în public ca şi cuplul la Monte Carlo Grand Prix. În ianuarie 2010 s-au despărţit pentru o scurtă perioadă de timp, iar a doua despărţire a venit la sfârşitul lui 2011. Pasiunea dintre cei doi era într-atât de mare, încât nu au putut sta separaţi mai mult de o lună, iar la începutul lui 2012 formau din nou un cuplu.


Distribuie
..