Nicole Scherzinger arată extrem de SEXY într-un costum de baie MINUSCUL. Cum se distrează vedeta pe o plajă din Hawaii (FOTO în articol)

Distribuie

După despărţirea de Lewis Hamilton, Nicole Scherzinger se pare că nu a suferit prea mult. Vedeta arată din ce în ce mai atrăgător şi petrece tot mai mult timp în distracţii şi petreceri.

Nicole a petrecut aproape toată vara la ea acasă, în Hawaii unde a profitat din plin de plajă şi soare. Focoasa brunetă a demonstrat că se simte extraordinar de bine departe de rutina din Los Angeles.

Recent aceasta a postat pe  reţelele de socializare o poză în care apare îmbrăcată în costum de baie minscul şi purtând pe cap o şapcă roşie. În poză Nicole aleargă şi săre veselă, comunicând fanilor buna stare de spirit pe care i-a dat-o apropierea de natură.

Cântăreaţa s-a despărţit de Lewis Hamilton după o relaţie de cinci ani ce a mai fost marcată în 2011 de o despărţire de două luni.

Despărţirea celor doi a venit la doar câteva săptămâni după ce pilotul în vârstă de 28 de ani a vorbit despre viitorul său alături de Nicole (34 de ani).

Lewis Hamilton şi Nicole Scherzinger erau împreună din noiembrie 2007, iar cântăreaţa a fost alături de pilot la numeroase curse de Formula 1.


Distribuie
..