Nicolae Botgros şi Cristina Spătar naşi de botez la Ion Paladi (FOTO)

Distribuie

Artista din România,Cristina Spătar, a zburat până la Chişinău pentru a fi nasă. Solista ,împreună cu maestrul Botgros şi fiul acestuia, l-au botezat la Mănăstirea Curchi pe băieţelul îndrăgitului interpretului de muzica populara Ion Paladi.

De altfel, Paladi si Cristina Spatar planuiesc chiar si un album impreuna. Pana cand se va definitiva proiectul, insa, peste putin timp, cei doi vor incepe promovarea in Moldova a unui videoclip pe care l-au realizat impreuna.
Ritualul botezului tine ca in povesti, trei zile si trei nopti, iar petrecerea cu fast va fi organizata mai tarziu, conform obiceiului locului. Dupa crestinarea micutului, toti cei prezenti s-au retras la un restaurant rustic, unde s-au delectat cu bucate alese. „A fost un eveniment special atat pentru noi, cat si pentru prietenul nostru Ion Paladi, care are un baietel minunat si care m-a facut mandra sa-i fiu nasa. Ne simtim rasfatati ori de cate ori mergem la Chisinau si ne intoarcem de acolo incarcati de energie si de voie buna”, a povestit Cristina despre sansa de a avea un fin moldovean.


Distribuie
..