Nelly Ciobanu și Vitalie Dani au filmat un colind chiar în primăria din Viena

Distribuie

Nelly Ciobanu și Vitalie Dani sunt convinși că „Tot ce e mai bun, se-ntâmplă de Crăciun”. Artiștii și-au unit vocile într-un frumos colind de Crăciun și au filmat videoclipul la Viena, capitala Austriei.

Nelly Ciobanu și Vitalie Dani au reușit să emoționeze profund în ajunul sărbătorilor de iarnă și au lansat împreună videoclipul colindei „Tot ce e mai bun, se-ntâmplă de Crăciun”. Artiștii s-au filmat la Chișinău, dar și în Viena, și asta deoarece acolo pregătirile pentru sărbători încep mult mai devreme.

„Colindul îl avem de câțiva ani cu Nelly Ciobanu. Acum am lansat și videoclipul. Cu părere de rău, nu am prins zăpadă nici la Chișinău, nici la Viena, dar sperăm că atmosfera și emoțiile transmise prin intermediul acestui colind, compensează lipsa zăpezii”, a spus Vitalie Dani.

Surprinzător este faptul că interpreții au reușit să filmeze chiar în primăria orașului Viena.

„Am filmat chiar în primăria din Viena. Vă imaginați, pentru toată lumea intrarea este liberă, copilașii stau acolo, se joacă lângă brad… Oriunde ai întoarce camera de luat vederi, surprinzi ceva frumos” spune Vitalie Dani. „Ideea videoclipului este că fiecare dintre noi avem posibilitatea de a face un bine și să fim chiar noi Moș Crăciun. Iar fetițele din videoclip, Aniela Morozan și Ilinca Butnaru, și-au jucat excepțional rolurile. Mai ales actrița asta mică, Ilinca, ne-a umplut de emoții și la filmări, și de fiecare dată când vizionăm acest videoclip. Ne fac să ne revedem pe noi când eram copii, ambele sunt extraordinare”, a mai adăugat interpretul.

 

 

 Întrebat cum plănuiește să sărbătorească anul acesta și ce cadouri își dorește de la Moșul, interpretul a fost destul de modest și a spus: „Crăciunul și Revelionul am să le sărbătoresc cu familia, dar totodată cântând, aducând bucurii pentru oamenii care așteaptă de la  noi, artiștii, să facem o feerie împreună. Cred că deja am ajuns la vârsta când începem să așteptăm cadouri pe care nu le putem cumpăra, și aici mă refer la cadouri spirituale. Doar cu anii înțelegi care sunt adevăratele valori și ce contează cel mai mult în viață.”

Interpretul a ținut să mulțumească tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui frumos produs muzical.

„Vreau să mulțumesc întregii echipe de creație, în frunte cu Silvia Dani, care au pus suflet și profesionalism în fiecare secundă a acestui videoclip. Am lucrat toți într-o echipă ca într-o Familie, iar acest rezultat este CHIAR rodul muncii de FAMILIE!”

odorash.md.

 


Distribuie
..